100% Натурална козметика с кристали

Вдъхновението идва когато сме в хармония със себе си и със света около нас! 

Да, вдъхновението…тази Божествена искрица, която запалва в нас творческия процес и ни прави създатели на блага докосна и мен. И тук с огромна радост споделям с вас повече информация относно създадената от мен ръчно изработена 100% натурална козметика с кристали и за това как се роди идеята.

Майката Природа е Тази, която ни дарява с всичките си богатства и ресурси и от нас се изисква да живеем с високото съзнание да Mother Nature Bio Productsги използваме разумно и да се грижим за нейното опазване. Вдъхновена от красотата, богатствата и даровете на Майката Природа – прекрасните кристали, ценни масла и аромати, с които работя, съвсем естествено се роди името на компанията Mother Nature Ltd/ Мадър Нейчър ЕООД, а от там и името на марката Mother Nature Bio Products. Това име за мен носи голяма отговорност пред Твореца, затова всички продукти с тази марка са синоним на ЧИСТОТА, КАЧЕСТВО и ЛЮБОВ към БОГ, природата и всички хора!

От много години живея доверявайки се изцяло на интуицията си и на сънищата, които са интересни и показателни. Всичко започна след един интересен за мен сън, в който видях рецепти за билкови мехлеми и маслата, които трябва да използвам за процедури в кабинета. От този момент в работата си използвам само домашно приготвените от мен билкови мехлеми, както и други студено пресовани базови масла за ароматерапевтични комбинации. Има огромна разлика в химичния състав и въздействието върху организма на минералните масла в козметиката (съдържащи течен парафин, петролни и синтетични продукти и др.) и чистите студено пресовани масла. Първите са токсични за хората. Тялото не може да ги разгради и изхвърли и те се натрупват в организма причинявайки тежки интоксикации. Поради тази причина работя само с чисти нерафинирани масла, които спокойно можем да си позволим да изядем и които даряват  кожата с ценни хранителни вещества, богати са на мастни киселини, витамини и антиоксиданти и имат силно лечебно въздействие.

Защото е важно да храним кожата си така, както храним себе си!

Част от моите принципи са:

-       Да не слагам върху кожата нещо, което не може да се приеме вътрешно!

-       Да изпробвам първо върху себе си всеки продукт и комбинация които създавам!

-       Да не правя компромис с качеството! За тази цел съм подбрала внимателно всички съставки с най-високо качество и сертификати. И за да съм напълно сигурна в качеството на суровините, допълнително съм ги замерила чрез радиестезия.

Така след множество експерименти и наблюдения се родиха и ето тези прекрасни продукти на Mother Nature Bio Products:

Body Butter Vanilla Dream

Body Butter Vanilla Dream 100% натурано масло за лице и тяло

100% натурано масло за лице и тяло

Универсално органично масло за лице и тяло с прекрасен, вкусен ванилово-цитрусов аромат. 100% чист, натурален продукт съставен от сертифицирано екстра върджин кокосово масло, пчелен восък, натурални витамини А и Е и етерични масла от портокал и ванилия. Има силно подхранващо, омекотяващо, регенериращо, заздравяващо и противовъзпалително действие. Успокоява и възстановява кожата в случаи на изгаряния от различно естество. Предпазва и изглажда кожата на лицето и тялото и придава нежен аромат и блясък. Прави кожата копринено мека и нежна. Осигурява ценна грижа за кожата през всички сезони. Спомага за придобиване на красив тен, без да причинява изгаряния. Кокосовото масло тук е с най-високо качество и е богато на лауринова киселина, която действа противогъбично и антибактериално. Подпомага оздравяването на ранички, възпаления и екземи. Продуктът е подходящ за третиране на кожа с целулит. Притежава ароматерапевтичен ефект и намалява нивата на стрес.

* Във всяка опаковка масло за лице и тяло ще откриете подарък – кристал Аметист Шеврон, който зарежда маслото с прекрасните си вибрации и с намеренията, с които съм го заредила – да носи здраве и красота на притежателя си. Може да използвате вашия кристал за масаж на лицето – изглажда и заздравява кожата или просто да го оставите в опаковката до изчерпване количеството на крема. А след това носейки го в себе си или поставен под възглавница той ще ви бъде ценен помощник и пазител тъй като има способността да възстановява аурата и да я предпазва. Аметистът е един от кристалите с най-висока духовна вибрация, подпомага засилването на интуицията и в по-общ план духовното пробуждане на хората.

Употреба:

-       Нанесете върху влажна кожа след душ или вана за по-хидратиращ ефект.

-       За по-интензивно омазняване и подхранване на кожата нанесете директно върху сухите участъци.

  • БЕЗ вода, консерванти, изкуствени аромати, оцветители, синтетични продукти и т.н.

Цена 39 лв.

 

Body Butter Sweet Dream 

Body Butter Sweet Dream 100% натурално масло за лице и тяло

100% натурално масло за лице и тяло

Универсално органично масло за лице и тяло с вкусен какаово-меден аромат. 100% чист, натурален продукт съставен от сертифицирани екстра върджин какаово и кокосово масло, пчелен восък, натурални витамини А и Е и етерично масло от портокал. Има силно подхранващо, омекотяващо, регенериращо, заздравяващо и противовъзпалително действие. Прави кожата копринено мека и еластична. Предпазва и изглажда кожата на лицето и тялото и придава нежен аромат и блясък. Осигурява ценна грижа за кожата през всички сезони. Спомага за придобиване на красив тен без да причинява изгаряния. Кокосовото масло тук е с най-високо качество и е богато на лауринова киселина, която действа противогъбично и антибактериално. Подпомага оздравяването на ранички, възпаления и екземи. Продуктът е подходящ за третиране на кожа с целулит. Притежава ароматерапевтичен ефект и намалява нивата на стрес.

* Във всяка опаковка масло за лице и тяло ще откриете подарък – кристал Аметист Шеврон, който зарежда маслото с прекрасните си вибрации и с намеренията, с които съм го заредила – да носи здраве и красота на притежателя си. Може да използвате вашият кристал за масаж на лицето – изглажда и заздравява кожата или просто да го оставите в опаковката до изчерпване количеството на крема. А след това носейки го в себе си или поставен под възглавница той ще ви бъде ценен помощник и пазител тъй като има способността да възстановява аурата и да я предпазва. Аметистът е един от кристалите с най-висока духовна вибрация, подпомага засилването на интуицията и  в по-общ план духовното развитие на хората.

Употреба:

-       Нанесете върху влажна кожа след душ или вана за по-хидратиращ ефект.

-       За по-интензивно омазняване и подхранване на кожата нанесете директно върху сухите участъци.

  • БЕЗ вода, консерванти, изкуствени аромати, оцветители, синтетични продукти и т.н.

Цена 39 лв.

 

Lip Balm Vanilla Dream

Подхранващ балсам за устни с вкусен ванилово-цитрусов аромат. Съдържа екстра върджин кокосово масло, пчелен восък, органични витамини А и Е и етерични масла от портокал и ванилия. Овлажнява, подхранва и защитава сухите устни, като придава мекота и блясък. Oсигурява интензивна хидратация и дълготрайна грижа. 100% чист натурален продукт с органични сертифицирани съставки.

Цена 7 лв.

Подхранващи балсами за устни Lip Balm Vanilla Dream и Lip Balm Sweet Dream. 100% натурална козметика

Подхранващи балсами за устни Lip Balm Vanilla Dream и Lip Balm Sweet Dream

Lip Balm Sweet Dream

Подхранващ балсам за устни с вкусен какаово-меден аромат . Съдържа екстра върджин кокосово и какаово масло, натурални витамини А и Е и етерично масло от портокал. Овлажнява, подхранва и защитава сухите устни, като придава мекота и блясък. Oсигурява интензивна хидратация и дълготрайна грижа. 100% чист натурален продукт с органични сертифицирани съставки.

Цена 7 лв.

 

За повече информация и поръчки посетете страничката във фейсбук Mother Nature Bio Products https://www.facebook.com/MotherNatureBioProducts/

Може да поръчате и на тел: 0877 289 620 или e-mail: lecheniesmineraliikristali@gmail.com

Очаквайте ни скоро и с онлайн магазин!

One Response to 100% Натурална козметика с кристали

  1. Юлита едмонд агопян says:

    И двете серии са супер даже стават и за ядене просто уникални продукти плюс малко сладко чудотворно камъче за спомен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>