Укрепване на аурата с минерали и кристали

Цяла аура

Цяла аура

Аурата на всеки човек представлява енергийното поле, което го огражда. То е съставено от 7 енергийни слоя, като това са седемте енергийни тела около физическото тяло. Всички те заедно, съставят нашата аура, която има форма на овал и излъчваща определени цветове. Аурата поглъща космическата енергия, която е така необходима за правилното функциониране на нашите чакри и за добрия енергиен баланс в нашето тяло. Тя е съставена от множество красиви цветове, които се променят непрекъснато в зависимост от нашите мисли, чувства, настроение, здравословно състояние и начин на живот. Нейната големина, плътност и цвят, са индивидуални и зависят също така и от степента на духовното развитие на човека. При духовно развити хора имащи силен енергиен потенциал, аурата е голяма, достигаща няколко метра. Във всеки човек има доминиращ цвят на аурата, а останалите цветове присъстват по-малко. Цветовете на аурата могат да са кристално чисти, което показва наличие на хармония, духовен стремеж и чистота, но могат и да са мътни, което от своя страна е признак за липса на хармония, дисбаланс, депресия или духовно замърсяване. Всеки от нас има способността да измени цвета на аурата си към по-светъл и чист цвят, като ежедневно контролира своите мисли, чувства, поведение, думи и постъпки. Една искрена молитва в продължение на около 10 мин, има силата да измени вашето биополе. Представете си какво би станало, ако правите това всеки ден. Когато придобиете един светъл, чист и осъзнат начин на мислене, тогава цветът на аурата ви също ще се измени. Много е важно също така да се грижим за целостта на нашата аура, защото има различни фактори оказващи въздействие върху нея, които могат да причинят пробив или нарушаване на нейната цялост. Когато има пробив в аурата и когато тя е накъсана, тогава сме уязвими на всякакви негативни енергии, а когато тя е здрава и цяла, тя е нашият енергиен щит, тогава и ние сме здрави и хармонични. Тук са представени причините за увреждането на нашата аура и методите, които я укрепват и възстановяват. Ето какво казва за това една от светлите същности, посветила се за нашето добруване – Архангел Метатрон:

Архангел Метатрон

Архангел Метатрон

„В текущото време, електромагнетизма на възнасящата се Земя, се усилва на мощни вълни и предизвиква изхвърляния, които могат да разтягат /да създават микропукнатини/ симетрия на аурата ви. Във века на мобилните телефони, компютри, телевизия и електронни устройства в офисите и в къщите, ви атакуват постоянно с противодействащите си електромагнитни полета. Като резултат може да се получи временно „късо съединение”, което, ако не се вземат мерки, може да доведе до нестабилност на аурата, следствие загубата на енергия през пукнатините. В действителност, това може да бъде наречено „аурично кръвотечение”. Някои от ефектите могат да се нарекат кратки, но други могат да станат хронични.

В действителност, неблагоприятното влияние е много реално и повечето от вас са постоянно под въздействието на тези полета. Като конкретен пример: повечето от вас ще прочетат това послание от компютъра.

Скъпи мои, има ефективни методи за предпазване от тези противодействащи полета и ние ще ви ги представим.

Но не пренебрегвайте факта, че тези полета имат абсолютно различни нива на аномално въздействие върху аурата ви. Повечето преки вълни и полета не проникват прекалено дълбоко в слоевете на аурата ви, други проникват, но всичките могат да създават разриви в енергийните ви полета. Тези ефекти не са опасни за живота, но действително влияят на енергийната ви схема и могат да доведат до така наречената „обратна био-полярност” и до късо съединение в аурата. И двете поражения създават разкъсване и кръвотечение на аурата.

Нарушена аура

Нарушена аура

Проблеми влияещи на ауричната цялост:
• Неблагоприятни енергийни полета
• Емоционален стрес
• Конфликти
• Енергийно разширение на планетата
• Ограничаващи мисъл-форми
• Пътуване със самолет, физическо претоварване
• Медикаменти, прекаляване с алкохола, отрови
• Неадекватно настройване /проблеми при контрола/ дисбаланс на егото

Някои от тях ще разгледаме по-подробно:

Пътуване със самолет

Авиопътешествията са често явление при някои от вас. В някакъв момент, почти всички летите на някъде. И това пътешествие изтощава аурата много повече, отколкото се осъзнава в момента. Прелитането между континентите и през океаните със своята продължителност влияе много отрицателно на човешката аура. Фактически, всеки, който е летял 9-10 часа излиза от самолета с различни аномалии и разкъсвания в аурата. Прелитането на голямо разстояние в източно направление, е най-вредното. Но всички полети, без изключение, водят до загуби в енергийното поле. Вие го наричате нарушение на биоритмите.

Един от основните фактори, който е в основата на проблема е, че повечето пътнически самолети летят на височина над 10 000 метра в стратосферата и са фактически отвъд регулиращия пулса Резонанс на Шуман – „сърцебиенето” на планетата, това е анодноактивен заряд излъчван от Земята, който заедно с катионите заряди на стратосферата, формират електромагнитен кондензатор около планетата с височина около 9 километра. Този кондензатор формира фоновия резонанс, който играе ключова роля при регулирането на жизнените процеси – ритмите на жлезите в човешкото тяло. Повечето самолети летят на височина 10-12 километра, отвъд този регулиращ диапазон, а и металическата обшивка на самолета пречупва остатъчното поле. Като следствие – изкривяване на физическите ритми. Агенцията НАСА знае за този проблем, защото създава хроничен дискомфорт при космонавтите. Те експериментират с поставянето на магнитни генератори на станцията и в космическите совалки. Вашите медици, които са изучавали нарушенията в ритмите на организма, знаят, че полетите карат сърцето да работи много по-интензивно, а продължителните полети разширяват сърцето. Пилоти и стюардеси, които летят всеки ден, определено напрягат тялото и аурата си до такава степен, че това води до хронични заболявания и рязко ускорява стареенето.

Трябва да поясним, че полетите по-кратки от 3-4 часа не са толкова вредни като 8-12 часовите и хората се възстановяват много по-бързо. Затова са важни допълнителните фактори – времето прекарано в полет, честотата на полетите, възрастта и физическото здраве на всеки човек. Но всички полети са вредни, както вече подчертахме, в различни степени.

Пресичането на екватора

Продължителните полети по ширините, предизвикват голяма умора във физическото тяло, поради промяна на часовия пояс. Но полети по меридианите, пресичане на Земята от северното в южното полукълбо (и обратно), предизвиква друго честотно регулиране на аурата. Резонанса на енергията под екватора е в естествени /немагнитни условия, естествено въртейки се по посока на часовниковите стрелки, а над екватора, обратно. По този начин, когато някой лети пресичайки екватора, аурата ще изпитва известно време аномално въздействие.

Въпрос: Много хора са на работа, която изисква често пътуване. Какво може да се направи за да се минимализират неблагоприятните влияния?

Въздействието нараства в зависимост от честотата и продължителността на полетите. Други решаващи фактори са общото здравословно състояние и възрастта на човека. Затова опитайте да намалите до минимум полетите, когато това е възможно. Грижете се за здравето си независимо от дейността. Когато знаете, че ви предстои полет, можете да стабилизирате полето си с носенето на мед или злато на двете китки и използвайте определени скъпоценни камъни като пръстени и колиета, за да можете да запазите полето неповредено. След полета направете солена минерална вана и избягвайте приспивателни. Максимално хидратирайте тялото по време и след полета.

Въпрос: Какво може да бъде направено за да засилим/ укрепим аурата?

Съществуват много неща, които могат да усилят полето. Но отначало се постарайте да отстраните коренът на проблемите. Прекратете да използвате микровълновите фурни. Ако сте принудени да прекарвате по много часове пред компютъра, както мнозина от вас правят, могат да се вземат мерки, които да неутрализират излъчването.

Има многочислени упражнения за усилване на аурата. Някои от тях са общоприети, други не.
• Упражнявайте се поне по 30 минути на ден (Тай-чи, Йога или разходка)
• Увеличете употребата на вода и я намагнитвайте
• Провеждайте детоксикации с помощта на сауна, клизми, масажи
• Използвайте солени/ минерални вани и натурални топли извори
• Използвайте терапията с виолетовия Лъч на Тесла (озонов генератор)
• Използвайте магнити на стелките и на китките (най-малко 3500 гауса)
• Носете определени комбинации от скъпоценни камъни
• Носете благородни метали около шията и китките
• Съблюдавайте здравословното хранене
• Избягвайте излишъци от алкохол
• Изключете/ минимализирайте токсините, тотюна и лекарствените средства
• Всяка седмица използвайте очистващи средства, такива като суров чесън, ябълков оцет и джинджифил
• Работете с Фи-кристалите на Фогел за защита на аурата
• Използвайте в аромотерапията Салвия (Градински чай)
• Използвайте чиста звукова честота с помощта на кристални топки, тибетски чаши/ камертон.

В допълнение на всичко това осъзнайте емоционалното си състояние. Ако страдате от апатия, хроническа умора, безсъние, депресия и безпокойство, това е знак, че трябва да приложите споменатите по-горе мерки, но най-вероятно са нужни и други действия. Мнозина от вас са избрали определени жизнени уроци, които предизвикват препятствия и необходимостта от тяхното преодоляване. Тези препятствия са жизнени уроци и по същество са възможности, дарове, ако си позволявате да се развивате. Докато някои от вас могат да са в известен смисъл „свободни от кармата”, повечето все още имат уроци, които трябва да се преминат и проблемите да се изчистят. Текущото време е много подходящо за осъзнаването на тези уроци и да се противопоставите/ изчистите енерго-вирусните препятствия. Ауричното обслужване поддържа всичко.

Въпрос: Споменахте комбинация от определени скъпоценни камъни за усилването на аурата. Може ли повече подробности?

Това е обширна тема и тя може да стане самостоятелна книга. Накратко, скъпоценните камъни за аурично обслужване и укрепване са благотворни съзнателни генератори на силови полета, които усилват и укрепват електромагнитното поле.

Базовата комбинация е носенето на еднократно пречупващ камък, например Диамант, Гранат или Шпинел на едната ръка и двойно пречупващ на другата. Най-добрия еднократно пречупващ е Диамантът, но той не трябва да е по-малко от 2 карата, а ние разбираме, че това не е насърчаваща цена. Най-добрите заместители са Гранатите, за предпочитане зелен Демантоид от Урал или оранжево-червен Спесарит. И двата проектират октоедър в кристалната си форма. Диамантът проектира додекаедър и октоедър. Ако можете да си го позволите, комбинирането на цветовете с еднократно пречупващите е оптимално. Можете интуитивно да ги сменяте от време на време в съответствие с астрологичните сили и лични цикли. Фактически, Гранатите имат всички цветове, освен син. Шпинела има розов, червен, син и виолетов.

Двойно пречупващи за пръстен най-мощни са Изумруд, Рубин, Сапфир, Морганит и Аквамарин. Проектирайте най-голямо поле с размер 3-5 карата. Редувайте цветовете с промяната на циклите. Турмалин, Топаз и кварцитите, такива като Опал, Аметист и Цитрин, са пиезоелектрици, а също така доста мощни силови генератори. Използването на скъпоценните камъни не е фолклор, те действително са кристални генератори на силови полета от кристално съгласувана светлина. Те могат да усилват жизнеността и дори да увеличават продължителността на живота, особено, когато се използват в тандем. Изучете добре тази тема. Помнете, тялото е би-симетрично, полусферично. Комбинирайте скъпоценните камъни с метали на двете китки и шията. Благородните метали, такива като златото и платината, са най-мощни. Среброто е на трето място, но е доста благоприятно по своя аспект. Редувайте ги. Препоръчително е също колие на шията. Изучете темата и живейте по нея.”

Tags: ,

Comments are closed.