Апендикс

Скъпи архангел Рафаил, моля те, изпрати своята лечебна енергия и светлина в моя апендикс, помогни ми да имам здрава имунна, храносмилателна и отделителна система. Благодаря ти, че се грижиш за здравето ми, като ми показваш ясно с какво да се храня и какъв начин на живот да водя.

Апетит

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че сега ме освобождаваш от привързаността ми към нездравословни храни и напитки, основана върху страха. Благодаря ти, че регулираш апетита ми, за да желая само здравословни неща. Благодаря ти, че ми даваш ясни съвети какво да ям и да пия.

Бедра

Скъпи архангел Рафаил, моля те, направи така, че бедрата ми да бъдат здрави, гъвкави и напълно подвижни. Моля те, изпълни ги със своята лечебна енергия и ми помогни да продължа смело напред по пътя на радостта и на моята житейска мисия.

Безпокойство

Скъпи архангел Рафаил, моля те, ела при мен сега, успокой ума ми и утеши сърцето ми. Желая да предам на теб и на Бог всичките си грижи и тревоги, затова те моля да ми помогнеш да се освободя от тях. Помогни ми да разбера, че съм в безопасност във всяко отношение. Благодаря ти, че успокои мислите ми.

Бели дробове

Скъпи архангел Рафаил, моля те да изчистиш и излекуваш напълно белите ми дробове. Сега прощавам на себе и на другите за всички вредни неща, които вдишах. Моля те, покажи ми какви промени да направя, за да осигуря съвършеното здраве и добро състояние на дробовете си.

Бременност

Скъпи архангел Рафаил, моля те да се погрижиш за здравето и развитието на моето бебе. Моля те, подкрепяй ни във всяко отношение, давай ми ясни и разбираеми съвети, за да знам какво да предприема, така че да поддържам себе си и своето бебе в добро здраве и с добро самочувствие.

Бъбреци

Скъпи архангел Рафаил, моля те, изпрати своята изумрудено зелена лечебна светлина и енергия в моите бъбреци, изчисти ги и ги излекувай напълно. Моля те, възстанови съвършеното им здраве и ми помогни да живея пълноценно.

Венци

Скъпи архангел Рафаил, аз вярвам, че Бог и ти, като Божи вестител, ще ми посочите най-съвър­шените обстоятелства, които ме подкрепят и удовлетворяват във всяко отношение. Благодаря ти, че изпълваш моите венци с лечебна светлина, че ме водиш и ми даваш куража да следвам този светъл път.

Врат

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че ме подкрепяш, че ми помагаш да запазя своята гъвкавост и да виждам света от всички страни. Благодаря ти, че излекува врата ми и му възвърна пълната подвижност.

Глава

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че ми помагаш да простя на себе си и на всички, които мисля, че са ме наранили. Благодаря ти, че ми помагаш да се слея отново с Божията любов и мъдрост. Моля те да облееш главата ми с лечебната си енергия и да ми помогнеш да възстановя съвършеното си здраве.

Гръб

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че изпълваш целия ми гръб със своята изумрудено зелена лечебна светлина и че ме подкрепяш напълно. Благодаря ти, че ми даваш от твоята нежна сила, за да се из­правям лесно и да се чувствам комфортно.

Гърди

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че изпълваш моите напълно здрави гърди със своята изумрудено зелена лечебна светлина, че ги закриляш и поддържаш във всяко отношение.

Гърло

Скъпи архангел Рафаил, желая да изказвам с любов и мъдрост своята истина пред себе си и пред другите. Благодаря ти, че прочистваш гърлото ми от всички енергии на страха и ми помагаш да изразявам себе си ясно и по най-добрия начин. Благодаря ти, че облекчаваш гърлото ми със зелената си лечебна енергия.

Депресия

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че повдигаш настроението ми и ми помагаш да видя най-доброто и всички дарове в тази ситуация и в целия ми живот. Моля те, помогни ми да почувствам душевен покой и благодарност, да се освободя от тъжните мисли и чувства.

Дихателна система

Скъпи архангел Рафаил, моля те да ми помогнеш да дишам с лекота, да вдишвам и издишвам на пълно свободно. Благодаря ти, че върна здравето на моята дихателна система и че ме предпазваш от замърсявания, алергени и други дразнители.

Длани

Скъпи архангел Рафаил, моля те, вземи дланите мие своите и ми помогни да поема твоята мощна лечебна светлина. Моля те, помогни ми да се освободя от всичко негативно и на негово място да приема любовта, светлината и положителните мисли.

Език

Скъпи архангел Рафаил, сега те призовавам. Благодаря ти, че ме освобождаваш от страховете ми да изразявам себе си, натрупани от предишни преживявания, чувства и мисли. Благодаря ти, че ми помагаш да говоря високо, ясно и от сърце. Благодаря ти, че излекува езика ми и му възвърна съвършената Божествена природа.

Ендокринна система

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че изпълваш всичките ми ендокринни жлези със своята изумрудено зелена лечебна светлина, че балансираш и хармонизираш хормоните ми, за съвършено здраве и самочувствие.

Енергия

Скъпи архангел Рафаил, моля те, отблокирай и освободи дадената ми от Бог енергия в пълната й сила. Моля те, дай ми сила и жизненост, за да се радвам на всеки миг от живота си.

Зависимост

Скъпи архангел Рафаил, сега искрено желая да се освободя от зависимостта си от (назовете я) и в замяна да получа истинско удовлетворение, спокойствие и здраве. Моля те, освободи ме от моето нездравословно пристрастяване и настрой апетита ми към жизнеутвърждаващи и здравословни храни, напитки и модели на поведение. Моля те, помогни ми да почувствам Божията любов.

Зачеване

Скъпи архангел Рафаил, вярвам в твоята лечебна сила, защото знам, че е от Бога. Благодаря ти, че ми даваш възможност да зачена дете по най-здравословния начин. Благодаря ти, че правиш всичко възможно моето любимо дете да се роди здраво след лека и износена докрай бременност.

Зъби

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че измиваш зъбите ми със своята изумрудено зелена лечебна енергия. Благодаря ти, че ми помагаш да се радвам на здравите си зъби.

Китки

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че ми помагаш да запазя своята гъвкавост. Сега желая да се освободя от всичко нездравословно, в което се вкопчвах. Благодаря ти, че излекува китките ми и им върна съвършеното здраве и подвижност.

Кожа

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че ми помагаш да излъчвам великолепната Божия светлина през всяка пора на кожата си и да разпръсквам естествената Божия красота навсякъде около мен.

Коса

Скъпи архангел Рафаил, моля те, измий косата ми със своята лечебна енергия и помогни тя да расте здрава, блестяща и жизнена. Благодаря ти, че поддържаш всеки мой кичур със светлина и любов.

Кости

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че със своето лечебно присъствие и енергия поддържаш моите кости здрави, силни и подвижни. Благодаря ти за пълното възстановяване и изцеление на костите ми, за да се чувствам уверено и стабилно.

Крака

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че ми помагаш да стоя стабилно на краката си, да стъпвам леко и да се движа елегантно. Благодаря ти, че изпълваш краката ми със своята изумрудено зелена лечебна енергия.

Кръв

Скъпи архангел Рафаил, моля те, изчисти кръвта ми, вените и артериите ми със своята изумрудено зелена лечебна светлина. Върни ми съвършеното здраве и баланс.

Мускули

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че масажираш мускулите ми със своята изумрудено зелена лечебна енергия, че им помагаш да се отпуснат, да оздравеят и да се възстановят. Благодаря ти, че им връщаш здравето и подвижността и ми помагаш да ги разтягам и свивам с удоволствие, за да водя здравословен начин на живот.

Нерви

Скъпи архангел Рафаил, моля те, успокой, облекчи и излекувай нервите ми. Моля те, помогни им да функционират правилно. Моля те, обгърни ме със своята зелена лечебна светлина, през която могат да проникват само фините енергии.

Нокти (на ръцете и краката)

Скъпи архангел Рафаил, моля те, излекувай ноктите ми бързо и лесно, възстанови кожата под тях и им помогни да пораснат твърди и здрави.

Нос

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че излекува цялостно и напълно носа ми. Благодаря ти, че му изпращаш любов и светлина и му връщаш съвършеното здраве и функционалност.

Отделителна система

Скъпи архангел Рафаил, моля те, облей моята отделителна система със своята лечебна и балансираща зелена светлина. Желая да се освободя от гнева и нежеланието да простя, на себе си, на другите и на обстоятелствата. Сега отпускам тялото си и отстранявам всичко нездравословно, което задържах до този момент.

 

Източник: „Чудотворните изцеления на Архангел Рафаил”, изд. Аратрон - Дорийн Върчу