Картина на Валери Добрев – „Скъпоценност в лотоса”

Картина на Валери Добрев - "Скъпоценност в лотоса"

Картина на Валери Добрев – “Скъпоценност в лотоса”

Това е третата йероглифно структурирана картина с енергиите на Златния Делфин и фи-кристалната решетка.

Картината има за цел да повдигне и съпреживее пламъка и вибрациите в Христовата сърдечна чакра, която се намира зад гръдната кост, между слънчевия сплит и личностното сърце, като в основата на Христовото сърце се помещава белият лотос, в който лежи безценната скъпоценност, именно там гори и се разгаря трилистният Божествен пламък в човека.

Този пламък в лотоса е свързан по вертикалната линия тяло-душа-дух/ монада със свещения пламък на Цветето на Живота, пламтящо в планетарното кристално ядро, от там в белия лотос, издигащ трилистният сърдечен пламък, разрастващ се във Виолетовия трансмутиращ пламък и Божественият огън.

В картината са интегрирани два портала за ръцете /очите Уджат/, които са изработени според хиромантията и енергийните центрове на дланите. При медитация с картината чрез полагане на ръцете върху нея, което създава пряк контакт или съзерцаване се нагнетява огънят в белия лотос. Виолетовият трансмутиращ пламък служи за трансформация и пречистване, след което сферична диамантена светлина се разраства и интегрира диамантеното тяло, което от своя страна пронизва на клетъчно ниво, преструктурира клетките и разгръща дванадесетнишковата ДНК спирала.

Това е основният спектър на действие и предназначение на картината. В процеса на работа с картината и разумните сили на Космоса е възможно да бъдат предприети лечебни практики за пречистване, синхронизиране и постигане на целта.

За зареждане на вашите минерали и кристали, е достатъчно да ги поставите в центъра на картината, в сърдечната област на средния делфин за 15-20 мин, като по този начин можете да зареждате всички минерали и кристали, които притежавате, включително и тези, които са вградени в бижута.

За контакти с  Валери Добрев, e-mail адресът му e: valeri4000@yahoo.de, а за повече информация относно творчеството му, можете да посетите неговият блог  http://amrak.blog.bg/ и страницата му във Facebook  http://www.facebook.com/valeri.dobrev.9

Comments are closed.