Картина на Валери Добрев – ”Делфински свят. Кралска лилия”

Картина на Валери Добрев - "Делфински свят. Кралска лилия"

Картина на Валери Добрев – “Делфински свят. Кралска лилия”

Това е следващата картина от поредицата йероглифно структурирани картини „Звездни кодове на светлината” с енергиите на Златния Делфин и фи-кристалната решетка.

Картината е йероглифно структурирана в тороидно поле, като делфините са във формация на кралска лилия, което представлява стилизирана лилия или лотос, които са символ на чистотата, Дева Мария, Светата Троица и в своята същност представлява сърдечния трилистен пламък на Христовото сърце. Сферата под делфините изобразява енергийният център под стъпалата в човешкото енергийно тяло, който осъществява заземяването и връзката ни с планетарното кристално ядро. Сферата отгоре, се явява звездата на душата или енергийният център над фонтанелата, с който кореспондира душата към личността.

Медитацията с картината, се извършва при допир на ръцете с делфините, която протича в голяма степен на ментално/ умствено ниво, стимулира се менталното тяло. Визуално може да се проявят делфини, да ви покажат много идеи в креативна насока или по-пълноценно осъзнаване на материята/ въпросът, върху които работите.

В енергийно отношение вибрацията преминава/ свързва се през ръцете и тороидното поле на картината взаимодейства със сърдечното тороидно поле, което води до повишаване на собствената вибрация. В определен момент е възможно потокът да се формира като осмица/ безкрайност, при който се усеща енергията да протича от дланите в затворен осмоичен контур, в този момент може да се нагнети голямо количество енергия.

За зареждане на вашите минерали и кристали, е достатъчно да ги поставите в центъра на картината, в сърдечната област на средния делфин за 15-20 мин, като по този начин можете да си зареждате всички минерали и кристали, които притежавате, включително и тези вградени във вашите бижута.

За контакти с  Валери Добрев, e-mail адресът му e: valeri4000@yahoo.de, а за повече информация относно творчеството му, можете да посетите неговият блог  http://amrak.blog.bg/ и страницата му във Facebook  http://www.facebook.com/valeri.dobrev.9

Comments are closed.